SenZup: mobiliteitsexperts op het gebied van zelfstandig wonen

SenZup is een familiebedrijf en dat voelt u!

SenZup is een familiebedrijf in alle goede betekenissen van het woord: betrokken, hard werkend, no-nonsens en met een familiehart voor elkaar, onze zaak en onze klanten.
En dat voelt u!

Jarenlang waren wij actief onder de naam VitaNed en LBWN van Breugel. Sinds 1991 hebben wij vele klanten tot tevredenheid geholpen en hopen dit in de toekomst met ons team te blijven doen.

Onze vacatures vindt u hier.

U hoeft zich niet
aan te passen.

Door onze jarenlange ervaring zijn we er steeds meer van overtuigd geraakt dat niet het product maar ú centraal moet staan. Door goed te kijken naar uw leefsituatie en wensen, kunnen wij samen met u, tot de beste oplossing komen.
U heeft zich niet aan te passen, wij passen de producten en hulpmiddelen aan u aan. Zodat u zoveel mogelijk uzelf kunt zijn.

  • De beste oplossing
  • Afspraak is afspraak
  • Wij zijn pas tevreden als u het bent
  • Een betrokken manier van werken

De mensen achter senZup

Gerrit van Breugel

Gerrit is de drijvende kracht achter senZup. Een echte ondernemer. Altijd bezig met de volgende stap. Door kritisch te zijn op de kwaliteit worden de beste resultaten behaald. Maar het beste is niet goed genoeg. Voor Gerrit geldt: goed kan altijd beter!

Joost van Breugel

Ondernemen zit bij de Van Breugels in het bloed. Zo ook bij Joost. Door jarenlange ervaring in de hulpmiddelensector is Joost expert op het gebied van rolstoelen en rollators. Logistiek is helemaal zijn ding. Laat Joost maar regelen en het loopt op rolletjes.

SenZup productontwikkelaar Jaap Roukens

Jaap Roukens

Vertrouwen is goed, controleren beter! Het zijn de woorden van Jaap, productontwikkelaar bij senZup. In de praktijk komt dit neer op heel goed testen voordat een product de markt op gaat. Zeer nauwkeurig en kritisch gaat Jaap te werk. Zo bewaakt hij de kwaliteit.

Alexander Vree

Maak kennis met onze adviseur Alexander! Woonachtig in de omgeving van Rotterdam. Vol passie gaat Alexander elke dag weer opnieuw aan het werk om onze klanten blij te maken, en te voorzien van een passend advies.

Willem van der Heiden

Maak kennis met onze Zeeuwse adviseur Willem! Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Dat zult u wel merken als Willem bij u langskomt! Van al onze producten op de hoogte om bij u thuis een passend advies en oplossing te bieden.

Julian Meerens

Maak kennis met onze topper van de Veluwe! Julian gaat iedere dag met plezier op pad om onze klanten van het beste advies te voorzien. Schroom dus niet om al uw vragen aan hem te stellen. Met een glimlach zal hij deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Monique Spoormaker

Het willen helpen van mensen zit bij Monique in het bloed. Geen vraag is te gek en een oplossing is altijd nabij. Zij staat met rust en daadkracht onze klanten te woord. Monique kent geen 'nee' en zal u altijd weer op weg proberen te helpen

Carolien Soffree

Maak kennis met Carolien! Onze nieuwste aanwinst op onze klantenservice. Geen vraag is te gek en een oplossing is altijd nabij. Carolien is u graag van dienst.

Coen van Breugel

Glansrijk haalde Coen onlangs zijn diploma Mobiliteit en Logistiek en nu past hij de theorie in de praktijk toe. En dat vindt hij veel leuker want Coen houdt van doen. Maak kennis met Coen van Breugel, logistiek medewerker in de werkplaats van senZup.

Izak Huijsman

Izak is zowel in zijn vrije tijd als tijdens het werk graag in beweging. Dat komt goed uit, want als bezorger en monteur bij senZup reist hij door het hele land. Wat ik het leukste vind aan mijn werk? Mensen blij maken, daar word ik zelf ook blij van.

SenZup zelfstandig en vitaal
Klantenservice  |  Nu gesloten
We staan vanaf 8.30 uur voor u klaar